Lär dig Regndroppsmassage Online

Regndroppsteknik är lätt att lära sig, lätt att ge och också väldigt effektiv. Är du redan terapeut kan du också använda delar av regndroppstekniken och de eteriska oljorna som komplement och förstärkning av dina vanliga behandlingar.


Detta är en komplett utbildning i regndroppsteknik som använder nio eteriska oljor, vilka appliceras på fötter och rygg varvid hela kroppen behandlas. På ryggen appliceras oljan med droppteknik, som symboliserar små regndroppar, vilka stryks ut med en massageteknik hämtad från en av Lakota-indianernas healing-metoder. Som avslutning på 60 minuters-behandlingen ligger klienten med en varm handduk på ryggen, vilket är underbart skönt och som också ökar behandlingens effekt.


Raindrop Technique är en underbar form av medicinsk aromaterapi. Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, genom kraften i den behandling som man utför tillsammans med terapeutiska eteriska oljor. Behandlingen är från början framtagen för behandling av ryggbesvär men den har även visat sig ha god effekt även på många andra hälsoproblem.


Utbildning Regndroppsmassage/Raindrop Technique och behandling (fysik kurs) under en dag. Betalas med Swish 076 847 60 07. Kursen inkluderar minst fem timmars undervisning och diplom. Regndroppsmassage har en terapeutisk effektiv på rygg- och nacksmärtor.  Endast två platser – diplom samma dag. Utbildningen on lille ger dig omedelbar tillgång till undervisningssidan med steg för steg och utbildningsvideo. Examineringsdag bokas och du gör behandlingen under överinseende av lärare för att få diplom.


Du kan börja göra behandlingar direkt efter utbildningen, både om du arbetar professionellt eller om du bara vill behandla och hjälpa sina närstående.

Krav: 

För att utbilda dig i Raindrop Technique ska du ha fyllt 18 år eller alternativt gå utbildningen tillsammans med någon som har fyllt 18 år. Man behöver inte ha några förkunskaper innan man börjar på kursen. Du behöver även köpa in oljorna som krävs för att utföra behandlingen.

Ansvarig lärare: 

Gun-Britt Florin som arbetat i över 7 år med massage och aromaterapi.

Online - utbildning i Regndroppsmassage


 1. Fyll i anmälan och välj fysisk eller online kurs
 2. Swisha 1300 kr för onlineutbildning (1995 kr för fysisk kurs) till 076 847 60 07 (Kvitto mailas eller skickas till dig med sms)
 3. Gå in på knappen ”DU KÖPER OLJORNA HÄR” och beställ det paket vi rekommenderar samt eventuellt även extra av Valor eftersom den används/går åt mer samt Peace & Calming och/eller Lavendel samt Lemon. (Leveranstid ca 1 vecka – Kontakta oss om du önskar hjälp med din beställning)
 4. Du kommer att få en unik länk med lösenord som ger dig tillträde till utbildningen – Lycka till med din nya kompetens! 


OBS! För instruktioner steg för steg hur du beställer dina regndroppsoljor, se information längst ner på sidan. Ring GunBritt Florin, så hjälper jag dig med din beställning, eller skicka ett sms till 076 847 60 07 så ringer jag tillbaka. 


Fysisk Utbildning

Den fysiska kursen börjar med teori, som följs av en kort rast. Sedan övar vi på hela regndroppsbehandlingen på varandra. Efter lunchrast fortsätter vi med behandling. Dagen avslutas med frågor och diplomutdelning.


 1. Fyll i anmälan och välj fysisk eller online kurs 
 2. Swisha 1995 kr för fysisk utbildning (1300 kr för online kurs) till 076 847 60 07 (Kvitto mailas eller skickas till dig med sms)
 3. Gå in på knappen ”DU KÖPER OLJORNA HÄR” och beställ det paket vi rekommenderar samt eventuellt även extra av Valor eftersom den används/går åt mer samt Peace & Calming och/eller Lavendel samt Lemon. (Leveranstid ca 1 vecka – Kontakta oss om du önskar hjälp med din beställning) 
 4. Lycka till med din nya kompetens! 

PRISER


Online KURSDagskurs


Terapi session online eller fysiskt besök.

1.300kr


Fysisk KURSDagskurs


Terapi session online eller fysiskt besök.

1.995kr


Regndropps-

massage


60 min


Massage utförd av

Gun Britt Forin

790kr

Anmäl Ditt intresse till Regndroppsmassage

 
 
 
 
 
 

Steg för steg hur du beställer dina regndroppsoljor


ca priser på oljor och paket


Ring GunBritt Florin, så hjälper jag dig med din beställning, eller skicka ett sms till 076 847 60 07 så ringer jag tillbaka. 


 • 1562 kr litet startpaket
 • 1587 kr Stort starpaket med doftdiffuser och provflaskor
 • Lavendelolja 285 kr
 • Stress Away olja 360 kr
 • Lemon 135 kr

Komplettera din beställning


Extra Valor eftersom den används och går åt mer samt Peace & Calming och/eller Lavendel samt Lemon. 

Inloggning till utbildningen och support 


Du får inloggning till vår on line-utbildning via en låst sida och du använder den länk och den inloggning som du erhåller vid betalning. Eftersom sidan ligger på vår server för denna hemsida, kan du inte logga ut från sidan, men ibland loggar systemet ut per automatik. Det är därför viktigt att du tillgår utbildningen från en egen eget som är bara din. Skulle du få problem med att logga in på nytt, kan du behöva rensa Cache, eftersom din enhet kommer ihåg inloggningssidan och laddar den på nytt, vilket kan medföra att ditt lösenord nekas. Det är om detta händer som du måste rensa Cache, så fungerar lösenordet igen. Hur du rensar Cache kan du läsa om här.

Komplettera din utbildning 


Om du vill arbeta riktigt professionellt och saknar utbildning i någon kroppsterapi, rekommenderar jag att du köper distanskurser från Vizuelle Academy. Där kan du studera kurserna Yrkesmässig Hygienisk verksamhet, Hår, Hud och Naglar samt Kroppens Anatomi och Fysiologi. Du hittar kurserna här.